24 Ağustos 2010 Salı

...ALGILAMAYIN....





Su an neyapiyorsaniz yapin...durun...devam etmeyin...birakin ...oturun ve sirf düsünün. Etrafiniz da ne oluyorsa olsun....kim ne yapiyorsa yapsin...algilamayin...sirf kendinize adapte olun. Bunu basarmak zordur ama deneyin...cünkü o kadar karisik birsey yazicam ki....eger dikkatli okumazsaniz...hic okumayin daha iyi.

Bir An icin zamani unutun....etrafinizda ki Yasami unutun...aldiginiz her kokuyu...duydugunuz her sesi....hatta gördügünüz herseyi...algilamayin...sanki yokmus...gercek degilmis gibi...bunu basara bilirseniz...iste tam o an...kendinizle bir olmus olursunuz.

Simdi düsünün...cok derin bir sekilde...ve cok ciddi düsünün....ama düsünürken...hayal etmeyin...cünkü o size Beyninizin oynadigi bir oyun...hayal etmeden düsünün.

Eminim bazilari simdi su soruyu soruyordur ne düseniyim...veya neyi... ?!? Bunun cevabi cok basit...hic birsey! Durmus bir Zaman...ve hic bir algilama yok ...yani sanki hersey "sifir"...sizde o zaman onu düsünün...yani hic birseyi...eger simdi kafasi karisan olduysa...birazdan umarim toparlariz :))

O sifir noktasinda oldugumuz an...yavas yavas algilamaya baslayin...kendinize hep merak ettiginiz sorulari sorun...teker teker...ve her soruya bir cevap üretin...cünkü istediginiz kadar arasaniz da her sorunun cevabi sizde saklidir...siz sadece baskalari daha iyi bilir mantigiyla yola ciktiginiz icin...kendinize güvenmiyorsaniz...bu baskasin degil sizin sorununuzdur. Hic farkina varmadinizmi...en dogru cevap hosumuza giden cevaptir...dogru sanariz ... cünkü hosumuza gider.

Ilk sorunuz su olsun..."BEN KIMIM ?" ... eminim bunun cevabini daha hic kimse bulamamistir...buldum diyen varsa da...sadece kendini kandiriyordur...bunu cok acik söylüyorum....ukala olmak istemem ...ama kendini bulmak isteyen bir Insan....önce aramaya baslamalidir...ve gercekci olursak...hic birimiz daha bu yola girmis degiliz.

Neden diye sorarsaniz...basta yazdigim gibi ...konsantre olun...zamani unutun...düsünün...ama algilamayin...hanginiz becere bildiniz... ??? Hic birimiz...!!!

DIS Dünyamiz bizi o kadar cok etkiliyor ki...bir An bile ...kendimizle bir olamiyoruz...hep birsey var...bir koku...bir ses...bir Resim...bir his...hep algiliyoruz...

Peki ... bu yasadigimiz hayat gercek mi ? Veya degil mi ? Belki de bu yüzden Beynimiz...bize her düsündügümüzde...her uydugumuzda bu Resimleri gösteriyor....o resimlere bakalim ki....gercekleri görmeyelim...!

Gerci Gercek ne ki ? Hic gören olmus mu ? Herkes belirli bir kural üzerin de bir Hayat sürüyor...ama bu kurallar kendi kurallarimizmi...yoksa baskalarinin kurallarimi ?

Sanki Hayat oyun gibi ...hep bir kazanan ve bir kaybeden...gün geliyor kazaniyor gün geliyor kaybediyorsun....cok merak ediyorum ....su figuran olmayi biraksakta ....zarlari tutan olsak...daha iyi olmaz mi...en azindan Baktik kazanamiyoruz hile yapariz...dimi ...?

Tabi zarlari tutanlar ...Gercekleri de bilenlerdir....artik Gercek ne?
Veya nasil birsey?

...orasini da siz düsünün...bu kadar di...simdi yine algilamaya devam bilirsiniz ... ;)


S&S
C.Y.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder