22 Kasım 2010 Pazartesi

Sağlığınıza....





Soguk bir kis gecesi gibidir sarabin tadi...tatsiz ama güzel. Baktiginda icmek gelir...ictiginde damaginda ki o tadi algilamak. Imkansiz gibidir...o bardagi bitirmemek...her aldigin yudum sana o tadi daha degisik anlatir. Bazen karar veremessin celiskiye kapilir...hatta ikinci bir sise acarsin...

celiski...bir duygu...bir his...anlam tasimaz...ama hep takip eder hayatinda Insani. Gün gelir sanki yaninda oturuyormus gibi his edersin...bazen unutu verirsin o kadar uzaktir sana.
Hep kurcalar birseyler....kafanin icinde derin bir yerde...kimseciklerin bilmedigi, senin bile zaman zaman unuttugun bir yerde...hep kurcalar.

Düsünmedigin....yogunlasmadigin fikirler getirir aklina. Oturdugun yerde yorar seni...uykularinda bir önder gibi yönlendirir seni. Bazen kurtuldum dersin...kurmuyorum...herseyi oldugu gibi algiliyorum dersin...ama bu sadece bir hayaldir...penceresiz bir hayal.

O sarabi her yudumladiginda bardagin dibi daha cok yaklasir...gerci bulaniktir hala ama daha yakin.

Bide düsler vardir....celiskiden daha güclü ...daha güzel. Güc verir Insana...umut. Sana bir yol cizer...bunun ucunda celiskiden uzak bir hedef...düsledikce yaklasirsin oraya...istedikce ilerlersin.

...sarap gibidir hayat ... istedigin gibi algilarsin tadini...
Bazen üzüldügünde...bir yudum daha alip daha iyi bir sonuc beklersin...bazense begenmeyip o bardagi dökersin...hatta bazen o bardagi yikamassin bile...sabahi beklersin...ufak bir lekeyle kalir o kadeh...sabaha kadar...bazen o gece coook uzun sürer.

Insan ruhu karisiktir...kimse anlamaz...ama herkes anliyormus gibi takilir. Herkese göre kendi ictigi sarap en iyisidir...bence en güzel kis üsüdügün kistir en güzel sarapsa kisin üsüdügünde seni ISITAN saraptir....

Sağlığınıza!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder