21 Temmuz 2011 Perşembe

karanlik kötü demek degil sadece fark yaratmak...




...3 nokta koydum basina okumasi kolay olsun diye.

Sonunu ben daha düsünmedim, o yüzden siz hic sormayin.

Kisa kisa anlatmak geliyor bugün icimden ...uzun kurmadan sizin o kadar deger verdiginiz o sacma cümleleri. Bir varmis bir yokmus diye baslasam olmaz herhalde ... o yüzden ciddi bir sekilde düsünerek yazmak lazim, kizdirmadan okurlari.

Rüzgar ile yagmur cok iyi anlasiyorlar dimi ? :)
Bilmem sizce ...yok olmadi yahu yine olmadi...toparlamam lazim ama gercekten olmuyor...

Niye bu kadar sacmaladigimi ben biliyorum aslinda...o kadar bosku yasadimigiz hayat...o kadar kisaki...verdigimiz deger bence abartili.

Daha biraz ciddi bakalim diyorum ... mesela daha cok gülebilelim...veya dalga gece bilelim kendimizle...kizmayalim etrafa bosu bosuna zaten degismiyorlar...zaten farklilar...en azindan bizden farkli.

Güzel olanda bu degilmi ... herkes farkli ... gerci olmak istedikleri ayni sey (bu seyi aciklamayi düsünmüyorum ;) ) ama hepsi farkli. Ne ararsan var ... hic canin sikilmiyor bu hayatta ... ac televizyonu bol bol yalan ... ac gazteyi bol bol iftira... ac interneti bol bol süslenmis icerigini kimsenin tam anlamadigi websiteleri..

Neyse konuyu uzatmayalim...bi raki masasi kurup sarap icelim nede olsa bira buz gibi ...
Böyle birsey iste hayat...ne istersin ...ne bulursun...gerci ben en sonunda aradigimi buldum ama o olayin bu yaziyla bi alakasi olmadigi icin önemli degil....durun durun önemli tabi simdi okur sonra ben önemli degilmiyim der cünkü o ters anlar...

Gerci bu ters anlama kadinlarda genetik birsey galiba ... cünkü erkeklerin onlarin hakkinda positif düsüne bileceklerini sanmayan bu tatli güzel varliklar...böyle arada sirada cümleleri süsleyelimde ...hos gelsin kulaga.

Yines sastik komple konudan...bir kadin ugruna...ama degermi derseniz deger herzaman ugruna....

Tamam yeter yeter...nerde kalmistik...yalan? hayat ? internet? toparliyalim !!!

Ciddi yazmak o kadar sacma geliyorki artik böylesi daha güzel sanki...günler gectikse veya yas ilerledikce ...hayatin ne kadar bos oldugunu görüyor insan...kendi dolduruyor isterse ... ama hep bulamiyor.

Rüzgar niye Yagmurla iyi anlasiyor bilmem ama ikisi sanki birlestiginde bana bir bütün gibi geliyor ... ayni günes´le ay gibi gerci onlar birbirlerini hic görmüyorlar adamislar kendilerini bir oyuna biri gidiyor digeri geliyor ama ikisinden biri olmassa digerinin hic bir anlami kalmiyor...

Aydinligin degerini bilmek icin ...karanligi tatmak lazim....bu cümlede tek dikkat etmeniz karanlik kötü demek degil sadece fark yaratmak...

1 yorum: