22 Şubat 2010 Pazartesi

Saklambac...




Hic Saklambac oynadinizmi ?

Cok Güzel bir Oyundur ...saklaniriz ve bulunmamaya calisiriz. Tabi bu oyunu cocuk yaslarda oynariz...nede olsa Oyun...peki büyük Insanlar niye hala Saklambac oynuyorlar....?

Kendilerine göre bir yer bulurlar...ve tek istekleri bulunmamaktir...bu durum onlari cok mutlu eder...öyle rahat yasarlarki , sobe yapmayi bile unuturlar. Bir Gün gelir ve onlari arayin biri kalmaz...ama onlar hala sakli bir sekilde yasarlar...

Saklanmak onlar icin adeta bir Hayat felsefesi haline gelmistir...Mesleklerinin arkasina saklanirlar...ve robot gibi yasarlar hic bir sosyal faliyetleri kalmaz.
Bazilari ise Arkadaslarinin veya Sevgilisin arkasina saklanir... cok gördüm...hayatlariyla ilgili hic bir karar vermezler... rahat yasarlar...onlar icin kararlari hep baskalari verir....onlar ise tabi ki hep kabul eder.

Saklanmayi birakin ...yazicam ....

Ama bunu yazarken sununda tabi farkindayim...
Hangimiz saklanmiyoruzki ? Ben bu satirlari yazarken....bir Resam Resim cizerken..bir Tasarimci Fotoraf cekerken...hepimiz eserlerimizin arkasina saklanmiyormuyuz....?

Deginmek istedigim sey aslinda...niye? Bu neyin korkusu...? Aslinda kendimizden saklanmiyormuyuz...kendi korkularimizdan...kendi hatalarimizdan...kendi sorumluluklarimizdan...?

Gelin isterseniz artik kendi Hayatimizin...kendi sorumluluklarimizin...ciddiyetini anliyalim ve saklandigimiz delikten cikalim...korkmayalim...kendimize güvenelim...



....ben sobe yapmaya gidiyorum .....gelen varmi ....


S&S
Cem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder